Wie zijn we

Dit is wie wij zijn

Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs is een jong en ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze worden samengevoegd. De motor achter Philipse Keunen zijn Paul Philipse AA en mr. Kevin Keunen. Ons enthousiaste team bestaat verder uit Janick Lommen (assistent accountant), Daphne van den Berg (junior fiscaliste), Yvonne Reijnders (loonspecialist) en Yvonne Arends (secretaresse).

Met dit team beschikt Philipse Keunen over een indrukwekkend zakelijk verleden met een breed netwerk. Tot onze klantenkring behoren MKB-ondernemingen in de profitsector (van eenmanszaak tot BV-structuur), non-profit instellingen (stichtingen en verenigingen), ZZP-ers en particulieren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contacten

Philipse Keunen is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants [NBA].

Om u bij alle voorkomende vraagstukken uitstekend van dienst te kunnen zijn, hebben we ons ook aangesloten bij Auxilium. Voor zeer specifieke vraagstukken winnen we hier extra advies in, als de situatie er om vraagt. [Auxilium Adviesgroep].

Daarnaast onderhoudt Philipse Keunen uitstekende contacten met andere zakelijke dienstverleners op bijvoorbeeld juridisch, pensioen- en assurantiegebied alsmede banken.

Ligging

Philipse Keunen is gevestigd in een goed bereikbaar modern kantoorpand op kantoren- en bedrijvenpark Noorderpoort op steenworp afstand van de op- en afritten van de snelweg A-67 (Duisburg-Eindhoven) en van de Duitse grens. Ook vanuit het centrum van Venlo is Philipse Keunen uitstekend bereikbaar. Gratis parkeerplaatsen bij het kantoorpand zijn ruimschoots beschikbaar. U bent van harte welkom.

Philipse Keunen

Noorderpoort 83
5916 PJ Venlo

Persoonlijk

Jarenlange ervaring in accountancy en fiscaliteit is gebundeld in één kantoor waarbij de twee disciplines onmiskenbaar complementair zijn. Daarbij wordt volledig ingezoomd op de karakters, vermogens, ervaringen en sterktes van accountant Paul Philipse en fiscalist Kevin Keunen.

Samenwerking is dus het absolute sleutelwoord. Niet alleen met elkaar maar ook samen met de pijlers uit het zorgvuldig opgebouwde netwerk en…met u. Door rotsvast te bouwen op eigen know how en vakkennis maar ook door te investeren in een sterke band met u als klant kan Philipse Keunen oprecht zeggen dat iedere klant de énige klant is.

Persoonlijk dus en vooral zonder gebakken lucht. Doen wat wordt beloofd. Dat vinden ze belangrijk bij Philipse Keunen. Neem de proef op de som en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Kevin Keunen

Kevin Keunen

Eigenaar

Paul Philipse

Paul Philipse

Eigenaar

Yvonne Reijnders

Yvonne Reijnders

Yvonne Arends

Yvonne Arends

Janick Lommen

Janick Lommen

Contact

Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs te Venlo is een jong en ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze worden samengevoegd. De motor achter Philipse Keunen zijn Paul Philipse AA en mr. Kevin Keunen.

Philipse Keunen

Accountants & Belastingadviseurs

Noorderpoort 83
5916 PJ Venlo
E welkom@philipsekeunen.nl
T 077 – 351 22 31
BTW nr: NL851220915B01