Wat doen we

Dit is wat wij doen

Philipse Keunen is een accountants- en belastingadvieskantoor met een groot pakket aan bedrijfseconomische en fiscaaltechnische diensten dat zich met name kenmerkt door daadkracht en visie. Een uitgekiende organisatie met een scherp oog voor details, waarbij zaken niet op afstand worden bekeken maar waarbij directe betrokkenheid bij uw ondernemersproblematiek een vanzelfsprekendheid is.

Het team van Philipse Keunen is breed georiënteerd en dito inzetbaar. Zeer belangrijk voor u.
Door krachten te bundelen kan Philipse Keunen u sluitend en betrouwbaar adviseren op gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, salarisadministratie, fiscale aangiften en belastingen.
Ook voor particulieren kan Philipse Keunen dus veel betekenen.

De specialisten van Philipse Keunen zijn ongedwongen sparringpartners die zich als ondernemer onherroepelijk zullen herkennen in uw problematiek. Zij dragen oplossingen aan die zijn afgestemd op uw organisatie en marktomgeving. Maatwerk dus waarbij de ogen constant scherp zijn gericht op de toekomst en het snel veranderende ondernemersklimaat.

Philipse Keunen denkt bij advisering en sturing enkel en alleen aan de toekomst van uw onderneming en heeft altijd aandacht voor uw zaak. Wilt u van onze kennis en ervaring gebruik maken, neem dan contact met ons op.

Advies

Breed georiënteerd en dito inzetbaar. Zeer belangrijk voor u. Door krachten te bundelen kan Philipse Keunen u sluitend en betrouwbaar adviseren op gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, salarisadministratie, fiscale aangiften en belastingen. Ook voor particulieren kan Philipse Keunen dus veel betekenen.

Sturen

De dienstverlening van Philipse Keunen reikt verder dan een regulier accountants- en belastingadvieskantoor.

Philipse Keunen spreekt overigens liever over zakelijke dienstverlening waarbij de cohesie tussen uw cijfers en de vakkennis van Philipse Keunen leidt tot adequate praktische advisering en sturing. Risico’s worden zo goed beheersbaar en dit leidt tot betere bedrijfsprestaties.

Zo kunt u altijd blijven ondernemen.
Daar zorgt Philipse Keunen voor.

Maatwerk

De specialisten van Philipse Keunen zijn ongedwongen sparringpartners die zich als ondernemer onherroepelijk zullen herkennen in uw problematiek. Zij dragen oplossingen aan die zijn afgestemd op uw organisatie en marktomgeving. Maatwerk dus waarbij constant de ogen zijn gericht op de toekomst en het snel veranderende ondernemersklimaat.

Philipse Keunen denkt bij advisering en sturing enkel en alleen aan de toekomst van uw onderneming en heeft altijd aandacht voor uw zaak. Wilt u van deze kennis en ervaring gebruik maken, neem dan contact met ons op.

Kevin Keunen

Kevin Keunen

Eigenaar

Contact

Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs te Venlo is een jong en ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze worden samengevoegd. De motor achter Philipse Keunen zijn Paul Philipse AA en mr. Kevin Keunen.

Philipse Keunen

Accountants & Belastingadviseurs

Noorderpoort 83
5916 PJ Venlo
E welkom@philipsekeunen.nl
T 077 – 351 22 31
BTW nr: NL851220915B01